Posted on

Šarliz Teron: Vitka i lepa bez dijeta

Šarliz Teron izgled i dobru formu najviše duguje zdravoj hrani i zdravim životnim navikama. “Nije mi bitno da imam uzan struk, već da budem dovoljno jaka da mogu da podignem svoju decu”, njene su reči…

Što je starija, Šarliz Teron sve bolje izgleda. Ipak, ona svoje telo ulogama nije mazila,  U jednoj od njenih najpoznatijih uloga u filmu “Čudovište”, Teron je sasvim neprepoznatljiva s nekoliko kilograma više i potpuno izmenjenim licem.

U nastavku filma Pobesneli Maks  Teron se pojavila kratkokosa i izgrađenog gornjeg dela tela. Za strane portale je istakla da su je svi na setu mrzeli.  Zbog njenog šišanja, i oni morali ošišati.

U stvarnom životu Šarliz Teron održava top formu uz nekoliko jednostavnih zdravih navika.

Zdrave navike Šarliz Teron:

  • Šarliz je aktivna tokom celog dana, što nije ni čudno s obzirom na to da ima dvoje dece.
  • Šarliz Teron se od malih nogu bavila baletom, a sada barem nekoliko puta nedeljno radi jogu ili vozi bicikl.
  • Barem tri puta nedeljno, Teron ide sa svojom majkom na planinarske šetnje.
  • Kada se pripremala za film “Pobesneli Maks”, Teron je više pažnje posvećivala gornjem delu tela da bi joj ojačala ramena i vrat. Kaže da je radila poze joge koje su zahtevale rad tog dela tela.

Šarliz Teron se zdravo hrani

Njena zdrava ishrana uključuje veoma mnogo povrća i belančevina. Rekla je da pokušava da jede što manje ugljenih hidrata, iako ih ne izbegava u potpunosti.

Teron smatra da su četrdesete najbolje godine i nalazi se na vrhuncu samopouzdanja, a za portal Independent istakla je da se ne treba brinuti oko malog i uskog struka i da ona to ne radi, već da želi da se oseća snažno i da može svoju decu da podigne.

Dakle, ako jedna diva Holivuda uspeva da održi zavidan izgleda zahvaljujući zdravoj ishrani, sigurno da možemo i mi. Zar ne?

 

Izvor: Ordinacija.hr