Posted on

Kombinacija JOGE I PIVA – daje sjajne rezultate za vaš izgled

Kombinacija joga pivo? Zvuči nespojivo. Joga je vrlo popularna među ženskom populacijom. Mnoge je vole upravo zašto što umiruje duh i telo. Međutim, sada postoji nešto još bolje od klasične joge.

Kombinacija JOGA PIVO

Trend nam dolazi iz Australije, a na evropska vrata je ušao zahvaljujući osnivanju nemačke organizacije „BeerYoga“, koja upravo promoviše ovakav vid rekreacije.
Spoj piva i bilo koje fizičke aktivnosti zvuči nemoguće, ali zapravo pivo zajedno sa jogom rađa nešto dobro za vaše telo. Osnivačica pomenute nemačke organizacije voli da kaže da je napravila „spoj dve velike ljubavi“.

– Obe stvari vekovima unazad predstavljaju način starinske terapije za um, telo i dušu. Mi kombinujemo filozofiju joge i uživanja u ispijanju piva, a cilj osnivanja organizacije je da podignemo svest na najviši nivo – navedeno je u saopštenju Organizacije.

Na treninzima se uče joga pokreti u kombinaciji sa ispijanje piva, ali i balansiranje sa flašom na glavi. Polaznicima nije potrebno predznanje iz joge, jer se sve poze uče ispočetka. Sve što vam je potrebno jesu otvoren um i ljubav prema pivu.

Izvor: srbijadanas