Posted on

Neprevaziđeni sagorevač masti od samo tri sastojka

Sagorevač masti od samo tri sastojka zvuči kao ideal. U moru recepata za napitke za mršavljenje koji se mogu pronaći na internetu, zaista nije teško pronaći onaj koji će vam odgovarati. Ljudi obično biraju one koji su im ukusniji. Kao i sve ostalo, ono što nije ni lepo na izgled, obično je najdelotvornije.

Oni koji su išli ovom logikom i probali ovaj napitak, nisu očarani ukusom, ali su zato i više nego oduševljeni rezultatima!

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj napitak jeste kašika jabukovog sirćeta, isceđen sok i narednana kora od jednog limuna, jedan prstohvat ljute, mlevene paprike i 240 ml vode.

Svaki od ovih sastojaka ima svoju ulogu.

Mlevena paprika

Pomaže varenje hrane, ubrzava metabolizam i stimuliše sagorevanje masti

Limun

Usporava taloženje masti, a njegova kora sadrži polikosanol, jedinjenje koje sagoreva uskladištene masnoće.

Jabukovo sirće

Pomaže razlaganje masti u organizmu.

Kako pripremiti ovaj sagorevač masti:

Vodu zagrejte do ključanja, pa njom prelijte rendanu koru limuna.

Ostavite da odstoji 10 minuta, da kora pusti svoja korisna svojstva.

Dodajte jabukovo sirće, limunov sok i mlevenu papriku. Izmešajte kašičicom i ostavite da se ohladi.

 

Primena:

Pijte pre i posle svakog obroka, a pre svakog konzumiranja promešajte napitak, a po želji možete da dodate i kašičicu meda.

 

Naravno, svi lekari i nutricionisti će vas posavetovati da ukoliko korigujete ishranu, pojačate i fizičku aktivnost. To ne mora uvek biti trčanje, prenaporni treninzi, podizanje tegova ili nešto slično. Ukoliko niste navikli organizam na jak trening, i pola sata do sat šetnje dnevno može biti odličan izbor. Bar za početak.

Ukoliko fizičkoj aktivnosti dodate i ovaj napitak, veoma su velike šanse da rezultati budu i više nego dobri. Svakako, leto je pred nama, a i valjalo bi čuvati zdravlje pa smo sigurni da će vam ovaj sagorevač masti biti više nego koristan u mesecima koji slede.