Posted on

Hrana: Šta ono što najviše jedete govori o vama

Hrana je veliki problem mnogih od nas. Nema ničeg slađeg od toga da, nakon dobrog izlaska, sa nekolicinom svojih prijatelja, odete nešto da pojedete. Još pomalo opijeni, umorni od plesa i gužve uživate u slasnim krompirićima, pici ili pljeskavici. A da li ste znali da izbor hrane mnogo govori o vašem karakteru?

Pica

Obožavatelji ovog italijanskog jela uživaju u životu, a najviše vole to da rade iz kauča. Ne zamaraju se sa previše detalja i najveća okupacija im je restoran iz kojeg će naručiti svoje omiljeno jelo.

Supa

Svoje slobodno vreme najviše volite da provodite u udobnosti sopstvenog doma, a najdraži deo dana vam je noć. Tada vam najviše prija ukusna supa koju ne želite da delite ni sa kim.

Čizburger

Oni koji nakon pokoje čašice više utehu pronalaze u slasnom čizburgeru imaju jednako takav apetit i prema životu. Suprotno ljubiteljima pice, obožavatelji ovog jela jure kroz život sve dok ne ostvare sve svoje snove.

Piletina

Belo meso za vas je svojevrsna rutina koju nikako ne preskačete na putu iz kluba. Bilo da se radi o piletini iz “McDonaldsa” ili nekom delikatesu iz “KFC”-a za vas je piletina jedina opcija. Vreme najviše volite da provodite sa prijateljima, a navike menjate vrlo retko.

Bilo šta iz “Mc Donaldsa”

Vi ste nepopravljivi avanturista i ne birate vreme kada ćete sve svoje prijatelje odvesti u novi klub ili bar, a tako i na kraju i u najbliži restoran brzom hranom. Često sanjate o stvarima koje se nikada neće dogoditi i ponekad vam nedostaje kontakt sa stvarnošću.

Krompirići (pomfrit)

Ljubitelji krompirića poznati su kao karijeristi zbog svoje nezaustavljive gladi za uspehom. Niste zadovoljni sve dok posao ne napravite do kraja, što uveliko doprinosi vašem poslovnom životu.

Sladoled

Ako u gluvo doba noći, nakon izlaska, prvo pomislite na sladoled u vama još uvek živi malo dete. Vi ste impulsivni, slobodnog duha i neopisivo zabavni, a verovatno ćete se zaljubiti u svoju potpunu suprotnost – ljubitelja krompirića i karijeristu.